Αρκίτσα - Φθιώτιδα

Η παραθαλάσσια Αρκίτσα, είναι μια κωμόπολη της Φθιώτιδας, γραφική και πανέμορφη. Το λιμάνι της εξυπηρετεί την επικοινωνία με Αιδηψό, και εκτός από κομβικό σημείο μεταφοράς, αποτελεί και επιλογή για ευχάριστη διαμονή. Διαθέτει αρκετά καταλύματα και ξενοδοχεία και είναι πλήρως οργανωμένη τουριστικά για να παρέχει ανέσεις και πολλές επιλογές διασκέδασης.


Αρκίτσα - Φθιώτιδα

Κατά μήκος της ακτής, θα βρείτε όμορφες παραλίες με καθαρά νερά, ήσυχο περιβάλλον και πράσινο. Στην Αρκίτσα θα βρείτε εστιατόρια, καφετέριες και μπαράκια, που ειδικά το καλοκαίρι προσφέρονται για τη διασκέδαση και χαλάρωση σας. 

Η Φθιώτιδα είναι μια περιοχή της Ελλάδας, με όμορφα χωριά και τουριστικά θέρετρα που προσελκύουν ταξιδιώτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο  και την Ελλάδα.

Ο Άγιος Κωνσταντίνος, τα Καμένα Βούρλα, η Αρκίτσα κ.α.είναι μερικά μόνο από τα θέρετρα της περιοχής, που προσφέρονται για τις διακοπές και τις περιηγήσεις σας. 

Η Αρκίτσα απέχει από την Αθήνα 140χλμ περίπου και είναι λιμάνι εξυπηρέτησης για την Αιδηψό. Καθημερινά εκτελούνται συχνά δρομολόγια  των φέρυμποτ της εταιρίας Ferries Αιδηψού, εξυπηρετώντας με ασφάλεια και συνέπεια τους επιβάτες από και προς το λιμάνι της Αιδηψού.